Tervetuloa meille!

Unelmajoenrannalla kertoo yhden omakotitalon rakentumisesta jokirantatontille Etelä-Pohjanmaalla. Samalla se kertoo erään perheen elämänmuutoksesta ja uuden elämän rakentumisesta.

 

Instagramista meidän tarinaa on voinut seurata jo yli vuoden ajan, mutta nyt on aika kokeilla myös blogin kirjoittamista kaiken keskellä. “Kaiken keskellä” tarkoittaa lapsiperhettä, joka harrastaa, käy työssä ja siinä samalla rakentaa unelmiensa kotia. kaiken kaikkiaan tämä on meille jo toinen talo, jota rakennamme.

Image-1

Tällä hetkellä talossa rakennetaan runkoa, joka Passiivikivitalossa tarkoittaa seinien kasaamista triploista, raudoittamista sekä betonin valamista triplojen väliin. Säät ovat suosineet ja aurinkoisella, länteen aukeavalla pihalla, rakentajat alkavat olla kohtalaisen ruskeita, tai noh, oikeastaan väri on kyllä ennemminkin punainen.

Näillä muutamilla kappaleilla toivotan lukijat tervetulleiksi. Yritän saada muutaman viikon kuluessa ajan kiinni tähän päivään siitä, kun ostopäätös tontista ja uuden kodin rakentamisesta syntyi.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s